Hesap ve Veri Silme — Cilt Bakımı Pro

Cilt Bakımı Pro hesabınızı ve hesabınıza bağlı tüm verileri kalıcı olarak silebilirsiniz. Silme işlemi geri alınamaz.

Uygulama içinden silme (önerilen)

  1. Uygulamayı açın ve giriş yapın.
  2. Profilim sekmesine gidin.
  3. En altta “Hesabımı Sil” seçeneğine dokunun.
  4. Onayladığınızda hesabınız ve tüm verileriniz anında kalıcı olarak silinir.

E-posta ile silme talebi

Uygulamaya erişemiyorsanız (ör. uygulamayı kaldırdıysanız), aşağıdaki adrese hesabınızın e-postasıyla “hesap silme” talebi gönderin; talebinizi en geç 30 gün içinde işleme alır ve verilerinizi sileriz.

ciltbakimipro@gmail.com

Silinen veriler

İlerleme fotoğraflarınız da (varsa) özel depolamadan silinir. Silme sonrası bu verilerin hiçbiri saklanmaz.